26. marraskuuta 2012

Ikean keikka

Monien sattumusten kautta jouduimme sunnuntaina lähtemään Joensuuhun. Autoni oli ollut siellä säilytyksessä pari viikkoa ja se piti hakea pois. Meillä ei vaan toimi tää yhden auton taktiikka. :) No, koska Joensuuhun pitää mennä Kuopion kautta, niin samahan tuo on ajaa Ikean kautta... Jos siellä vaikka olis jotain tarjouksessa!

Harmaita hiuksia meille on aiheuttanut kiintokalusteiden yhteydessä tulleet vaatehuoneen hyllyt. Eihän se toimitus mennyt niinkuin Strömsössä (tästä voisi kirjoittaa ihan oman kirjoituksen joskus), joten meidän vaatehuone on mitä on. Hyllytilaa on kahden 50 senttisen kaapin verran, rekkiä semmosen reilun metrin. Ja kuten kaikki tietää, niin kaapissa vaatteet on päällekkäin sikinsokin ja aina ottaa vain sen päällimmäisen, kun ei jaksa kaivaa niitä kauimmaisia vaatteita esille. Tai siis näin ainakin meillä. :) No, Ikealta löytyi sitten Algot-niminen korisäilytyshässäkkä ja lähdimme sitä sitten metsästämään. Korit löytyikin, mutta sitten silmään osui hieman halvempi vaihtoehto, nimittäin Antonius.

Antonius ritiläkorihommeli

Rungot pystyy pinoamaan päällekkäin, joten otimme molemmille heti kerralla kahdet rungot ja koreja tarpeeksi. Tänään sitten paukuttelin rungot kasaan ja avot! Meillä on supertilava vaatehuone! Ainakin melkein. :)


Ostimme myös pesuhuoneeseen kärryn, johon saa laitettua shampoot ja hoitoaineet. Siitä sitten kuvaa myöhemmin. :)

Ei kommentteja: