11. marraskuuta 2012

Joulun odotusta..?

Tässä tajusin, että tosiaan tuo joulu tulla jollottaa. Viime vuonna joulu meni ihan ohi meidän motivaatiokämpässä, sainkohan edes kynttelikköä laitettua esille. Sitä edellisenä vuonna tuotiin kuusi tupaan liian kylmästä liian nopeasti lämpimään. Joten neulaset varisi alas hetikohta. Kissa käveli kuusen alta niin kahina vaan kävi, kun neulaset tippui.

No mutta, eniveis. Nyt ois sitten toivomuksena, että sais laitettua sitä joulua tänne huusholliin. Kuusi toki pitäis saada, pitäisköhän sitä kinkun paistoakin opetella, jotain koristetta ja sen semmosta pikkujuttuja ku sais esille... Ja sitten verhot. Mä haluaisin uudet verhot. Ja mielellään semmoset, että ne ois jouluset, mutta samalla semmoset, että ne menis joulun jälkeenkin vielä talven yli. Mahdotonta?

Tällaiset verhot ostin viime kesänä, kun
saatiin ostettua tuo uusi sohvakin..

Ekaksi ajattelin, että noillahan pärjää pitkälle, mutta kummasti tuo vaaleus ja kukat alkaa tälleen ennen joulua tökkimään. Jotain väriä sais olla. Mutta punaiset verhot on liian jouluiset, ne ei mene talven yli. Ne oikein kiljuu olevansa jouluverhot. Ja muutenkaan punanen ei ole mun väri. Tummansiniset tietysti ois yks vaihtoehto, mutta eipä tuo sininenkään mun makuun täysin ole..

Jotexin sivuilta löytyis tällaiset Juletid-verhot.

Nuo verhot nyt menis joulun ylikin, mutta mutta. Olkkarissa on kaikkiaan neljä ikkunaa. Ja jokaiseen ikkunaan omat verhot, á 23,90e... Ei taivu kyllä nyt noihin. Vissiin halpa ja hyvä ei edelleenkään mene käsi kädessä?

Noh, jatkan Jotexin kyttäämistä. Jospa sinne tulis joku ältsin hyvä alennus tai jotain.


Ei kommentteja: