21. marraskuuta 2012

Lisää joulua!

Joulu on nyt niin kauhian ajankohtainen juttu, että jatketaanpas sillä linjalla. :)

Jouluverhot, eiku siis talviverhot, aiheutti hieman harmaita hiuksia. Elloksen sivut eivät ottaneet viime viikolla tilausta vastaan. Eikä ottanut seuraavanakaan päivänä... Tai sitä seuraavana... Taikka tänään...! Tietysti huippualennukseni oli mennyt vanhaksi, joten siirryin Jotexin sivuille (samaa puljuahan ne on). Ja kappas! Verhot olikin siellä alennuksessa! 


Punaista jouluun, valkoista talveen...
Jospa näillä parjättäisiin pitkälle, keväällä
sitte palataan vaaleampiin verhoihin.

Löysin vielä punaiset tyynynpääliset kaveriksi. Sitten vielä pitäisi saada tilaus lähtemään... Ja ei, ei sitten millään. Turvauduin jopa Internet Exploderiin, mutta tuloksetta. Lopulta tartuin puhelimeen ja päätin kohdata pelkoni; soitan asiakaspalveluun (toim. huom. minä, puhelinkammoinen, olen myynyt sanomalehtiä puhelimitse). Ja tilaus menikin, toivottavasti ainakin, perille puhelimitsekin. Viikon päästä saakin varmasti laitella verhoja paikoilleen.

Viikonloppuna käytiin vähän rentoutumassa. Heikki oli ollut työreissulla Sotkamossa jo reilun viikon putkeen ja lopulta oli pieni toive poispääsemisestä. Karautin sitten lauantaina Vuokattiin ja sieltä sitten hotelliin yöksi. Syötiin hyvin Amarillossa, siis illalla sekä aamulla. Mikäs sen mukavampaa. Ja se king size-sänky... Ei tarvinnu varoa toista eikä kissatkaan vallannut osaa sängystä. :)


Sunnuntaina sitten suuntasimme Kajaaniin kaupoille. No, eipä siellä nyt mainittavasti kauppoja ollut, mutta Prismassa viihdyimme tovin. Joku joululahjakin taisi jo mukaan tarttua, sekä joulukannu! Minä, pihi kun olen, olisin jättänyt kannun kauppaan vaikka alennuksessa olikin. Huokailin vain, että onpas nätti ja joulunen... Heikki sitten nappas kannun matkaan. Pitää sitä jotain mukavaakin joskus ostaa, perusteli. :) No, mua ei harmita ainakaan yhtään!

Kyseessä siis on Arabian joulukylä -kaadin.

Kannusta innostuneena aloin haaveilemaan mahtavasta Arabian kannukokoelmasta... Noh, ehkä mulla sitten 30 vuoden päästä on arvokas kokoelma erilaisia kannuja!

Ei kommentteja: